Saat 25 ilmaiskierrosta heti + 100 lisää & 100% bonuksen tallettaessasi
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 100% bonus 500€ asti ja 60 lisäkierrosta
Saat 50 ilmaiskierrosta heti + 500€ bonuksen tallettaessasi!
Saat 25 ilmaiskierrosta heti + 100 lisää & 100% bonuksen tallettaessasi

Pitkävedon kertoimeenBetway Pitkäveto Kertoimet vaikuttavat siis kaikki vetoon kuuluvien otteluiden tai tapahtumien yksittäiset pitkäveto kertoimet. Pitkävetoa voi pelata vähintään kaksi erillistä vetoa yhdistämällä. Vedonlyöntipaikasta riippuen vetoja voi yhdistää vaihtelevan määrän minimissään kaksi tai kolme jopa kymmeniin erillisiin vetoihin, jotka yhdistetään pitkävedoksi.

Pitkäveto voi olla myös eri nimityksillä pelipaikasta riippuen ja sen voi tarkistaa kyseisen paikan säännöistä ja ohjeista, tai yksikertaisesti pelikupongilta jossa on yleensä aina merkittynä mahdolliset vedot. Single on tietysti yksittäinen veto, muttaq kupongilla voi olla myös esimerkiksi järjestelmä, moniveto tai muu vastaava nimike, sekä systeemi tai muu vastaava nimike erilaisille pelityypeille, joissa yhdistellään useampia vetoja.

Jos sinulla on haussa korkeimmat pitkäveto kertoimet, kannattaa ehdottomasti tutustua Betwayn vedonlyöntisivustoon – saat samalla myös mukavan 50 euron riskittömän vedon peliesi aloittamiseksi!

Klikkaa tästä ja katso Betwayn kertoimet itse!

Pitkäveto kerroin ja muut kertoimet

Pitkäveto kerroin rakentuu siis kaikkien veikattujen kohteiden kertoimien perusteella. Jokaisen yksittäisen vedon kerroin siis vaikuttaa pitkävedon tai systeemin lopulliseen kertoimeen, jonka perusteella voittosummakin sitten määrittyy. Näissä pitkävedoissa tai systeemivedoissa kerroin voi nousta todella korkeaksi ja nostaa voittosumman pienemmilläkin panoksilla huikeaksi. Pitkäveto kertoimet kerrotaan keskenään ja voittosumma määrittyy sitten kertomalla panos tuolla lopullisella kertoimella.

Tietysti useamman kohteen veikkaaminen oikein on haasteellista hommaa, mutta toisaalta voitot voivat nousta todella palkitseviksi vaikka joutuisi muutaman kerran ensin kokeilemaan onneaan. Tähän kannattaakin käyttää nettivedonlyöntisivustojen bonuksia ja riskitön veto –tarjouksia. Nettivedonlyönnissä asioita helpottaa yleensä se, että sekä lajien että mahdollisten vedonlyöntikohteiden valikoima on todella laaja – voit siis aina lyödä vetoa sarjoista ja lajeista jotka tunnet hyvin, eikä sinun tarvitse tyytyä niihin pariin kohteeseen jotka vedonvälittäjä on asettanut ehdolle. Useimmiten voit valita vieläpä vapaasti vetojen kohteet, jotka yhdistät sitten pitkävedoksi, monivedoksi tai systeemiksi, millä nimellä niitä nyt missäkin paikassa kutsutaan.